Блок резисторов по индивидуальному заказу

Виготовлення блоків резисторів за схемою замовника - легко та просто в короткі терміни!

Блоки резисторів за індивідуальними схемами замовника швидко – це не проблема, коли є спеціалізоване виробництво, кваліфіковані спеціалісти та багаторічний досвід виробництва.

При виробництві блоків опорів (резисторів) враховуються всі конструктивні вимоги згідно з наданими специфікаціями, а виготовлення займає від п'яти до 10 робочих днів.

Багаторічний досвід виробництва блоків опорів гарантує якість продукції, якою б складною не видавалося завдання.

Як замовити виготовлення блоків резисторів за індивідуальною схемою

При виробництві блоків резисторів в Україні за схемою замовника може використовуватися фехралевий або константановий дріт, а також фехралева стрічка.

Ціна на блок резисторів залежить від його функціональності та складності виготовлення. Розроблені моделі з урахуванням найскладніших умов експлуатації гарантують всі необхідні умови безпеки при дотриманні нормативності роботи.

Якщо ви хочете купити блок резисторів за спецзамовленням за прийнятною та чесною ціною, надсилайте свої схеми на електронну пошту, зателефонувавши за телефонами, які вказані у "Контактах".

Замовити виготовлення та купити блок резисторів за схемою замовника в інтернет каталозі Вольткомплект можна з доставкою по всій території України.

 Широкий асортимент блоків резисторів стандартних виконань тут.